Acceptant Inkomen

32-40 uur

Assen

Mbo/hbo

Als Acceptant Inkomen heb jij bij VCN een belangrijke rol voor onze klanten om onze gezamenlijke ambities onder het credo ‘samen ondernemen’ waar te maken! Wij zijn een serviceprovider voor het intermediair en ons doel is om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. Als groeiend familiebedrijf hebben we veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en de daarbij horende doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer. Klinkt dit je als muziek in de oren en ben je benieuwd naar de inhoud van deze vacature? Lees dan snel verder!

Jouw Job!

Als  Acceptant Inkomen ga je op onze afdeling Verzuim werken. Deze afdeling is een specialistisch team binnen onze organisatie. In jouw functie word je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; bij VCN zijn dit niet de eindklanten, maar de tussenpersonen/het intermediair. Hierdoor schakel je altijd op niveau met jouw eigen klanten, zij kennen immers het vakgebied. Van nature treed jij op vanuit een adviseursrol en help je het intermediair met al hun vragen en uitdagingen op het gebied van acceptatie.

Je wordt in deze functie verantwoordelijk voor het beoordelen, offreren en accepteren van risico’s op het gebied van inkomensverzekeringen. Je neemt de telefoon aan en staat klanten te woord. Qua communicatie en administratie ben je verantwoordelijk voor de gehele polis opmaak van A tot Z. De toegevoegde waarde die jij vanuit VCN gaat brengen aan de klant is dat we offertes kunnen leveren vanuit verschillende maatschappijen. Vanuit onze vijf volmachten op dit gebied hebben we snel in beeld wat de beste verzekering is voor de klant. Je houdt de procesgang op de afdeling in de gaten, signaleert knelpunten en stelt verbeterpunten op. Om ons werk steeds beter te kunnen doen en de klant steeds beter te kunnen helpen, denk je actief mee over verbetermogelijkheden. Zie jij overal kansen en heb je altijd ideeën over hoe we de processen en procedures beter kunnen inrichten? Dan horen wij dat graag!

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van Wft Inkomen;
 • Je bent ervaren in het werken met inkomensverzekeringen;
 • Je kunt goed in teamverband werken, maar bent ook in staat om taken zelfstandig op te pakken;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent volwaardig gesprekspartner voor onze klanten.

Wie zijn wij?

VCN is als serviceprovider sinds 1993 actief als serviceprovider om de positie van onze klanten, het intermediair, te versterken. Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies. Omdat wij het intermediair volledig ontzorgen, kunnen zij zich richten op het adviseren van klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht.

Ons team

Het team Inkomen bestaat uit 10 collega’s, iedereen is klant- en servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen bieden, die ze zelf niet hebben bedacht. We delen onze kennis graag en halen energie uit een goede klanttevredenheid. Aan de andere kant verliezen we nooit het commerciële aspect van ons vak uit het oog.

VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen als specialist. VCN is een onderdeel van de Veldsink Groep; een gezonde, groeiende organisatie met een landelijke dekking. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?