Beurs

Heb je een groot zakelijk risico en wil je weten of er mogelijkheden zijn om dit in co-assurantie op de Beurs te verzekeren, dan bel je het VCN Beursteam.

Wat doet het beursteam?

Bij het team VCN Beurs kan je terecht voor risico’s die niet in de volmacht of provinciaal kunnen worden verzekerd, omdat ze een te hoog verzekerd bedrag hebben of omdat het een bijzonder / specialistisch risico betreft. De sluiters van het VCN Beursteam kunnen op aanvraag ook zoeken naar alternatieven voor polissen, die nu nog lopen via andere beursmakelaars en die door de ondertekenende verzekeraars zijn opgezegd.

Dus heb je een groot zakelijk risico en wil je weten of er mogelijkheden zijn om dit in co-assurantie op de Beurs te verzekeren, dan bel je het VCN Beursteam. Wij kennen de markt en werken met een groot aantal vooraanstaande beursverzekeraars, dus kunnen jou begeleiden bij het indienen van de aanvraag. Naast de uitgebreide inkoopmogelijkheden staat VCN Beurs voor duidelijke communicatie en een “excellent performance” als het gaat om de administratieve en financiële afhandeling, zodat je als agent verzekerd bent van een snelle en correcte afhandeling van aanvragen.

Centrale schadebehandeling

De behandeling van alle beursschades op polissen via VCN Beurs vindt centraal plaats door het schadeteam in Hoogeveen. Het schadeteam bestaat uit 9 schadebehandelaren met zeer ruime ervaring in de behandeling van alle soorten beursschades in alle voorkomende branches. Met dit ervaren schadeteam kan het VCN Beursteam ook de garantie bieden van een optimale schadebehandeling.

Productoverzicht

In dit overzicht kun je in één oogopslag zien welke producten wij aanbieden.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden binnen ons eigen beurskanaal? Vul dan het hieronder het formulier in en we nemen persoonlijk contact met je op.

Contact gegevens

Samen zorgen we voor
een goed belegde boterham