VCN Hypotheken introduceert: second opinion op hypotheekaanvragen

15 oktober 2024

VCN Hypotheken heeft deze week een innovatieve stap gezet in de hypotheekmarkt. Vanaf nu kunnen aangesloten advieskantoren een Second Opinion aanvragen op hypotheekaanvragen. Dit initiatief is ontworpen om adviseurs te helpen bij het geven van het beste advies aan hun klanten. VCN Hypotheken is trots op deze ontwikkeling en biedt de expertise van haar specialisten aan.

Hoe Werkt het?

Na elke hypotheekaanvraag die door een adviseur wordt ingediend, ontvangt de adviseur automatisch een e-mail met het renteaanbod van de aangevraagde geldverstrekker. In deze e-mail is een handige button opgenomen voor het aanvragen van een 'Second Opinion'. Met één klik op deze knop wordt er direct een taak aangemaakt bij VCN Hypotheken, waarna een van de hypotheekspecialisten de aanvraag grondig zal bekijken. Zij verifiëren of de gekozen hypotheek de beste optie is of dat er wellicht een meer geschikte geldverstrekker beschikbaar is. Als dat het geval is, neemt de specialist contact op met de adviseur.

Een stap vooruit in Samen Ondernemen

Michiel van der Linde, Directeur van VCN Hypotheken, spreekt vol enthousiasme over deze nieuwe functionaliteit: “Met deze service maken we onze rol als serviceprovider nóg relevanter. Op het juiste moment in het proces van een hypotheekaanvraag kan de adviseur rekenen op onze ondersteuning. We tonen hiermee onze kracht als kennispartner. Onze specialisten hebben een diepgaande kennis van de mogelijkheden die geldverstrekkers bieden en helpen de adviseur om nog beter te adviseren.”

Deze nieuwe dienst benadrukt de toewijding van VCN Hypotheken aan het verbeteren van de samenwerking met adviseurs en het optimaliseren van het adviesproces. Met de Second Opinion kunnen adviseurs er zeker van zijn dat ze hun klanten de best mogelijke opties bieden.

Benieuwd wat VCN voor jouw kantoor kan betekenen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in 
om te kijken wat de mogelijkheden zijn.