VCN Hypotheken behaalt ISAE 3402-certificering

1 oktober 2024

Bij VCN Hypotheken hebben we de prestigieuze ISAE 3402-certificering behaald, een belangrijke internationale standaard voor uitbestede werkzaamheden uit opdracht van hypotheekverstrekkers. Deze erkenning bevestigt dat onze dienstverlening  niet alleen efficiënt, maar ook veilig en betrouwbaar verloopt. Met de certificering garanderen we hoge standaarden op het gebied van risicobeheer, cyberbeveiliging en privacy, essentiële thema's in de huidige digitale wereld.

IT-auditor AudITvision heeft onze werkprocessen grondig geclassificeerd en jaarlijks vinden er controles plaats om te waarborgen dat alle uitbestede werkzaamheden – zoals rente-aanbiedingen en beoordeling van aanvragen – voldoen aan de hoge eisen van hypotheekverstrekkers.

Volgens Michiel van der Linde, directeur van VCN Hypotheken, bevestigt de ISAE-certificering de kwalitatieve dienstverlening. "Wij werken al een jaar lang consequent op dagverwerking met een gestructureerde aanpak. Dit stelt ons in staat om adviseurs en hun klanten optimaal te ontzorgen. Met de ISAE-certificering verstevigen we onze voorspelbare processen en zijn we klaar voor verdere groei."

Benieuwd wat VCN voor jouw kantoor kan betekenen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in 
om te kijken wat de mogelijkheden zijn.