Michiel van der Linde nieuwe directeur VCN Hypotheken

2 juli 2024

VCN Hypotheken, onderdeel van Veldsink Groep, is verheugd te melden dat Michiel van der Linde de nieuwe Directeur Hypotheken wordt van de serviceprovider. Vanaf 1 augustus zal hij het nieuwe gezicht zijn van VCN Hypotheken en daarmee verantwoordelijk voor de formules De Financiële Makelaar, United Capital en Financieel Support.

Michiel is ervaren met serviceproviders. Als voormalig Commercieel Directeur bij FlexFront en lid van de Directie van BCMGlobal Nederland, evenals zijn eerdere functie als Manager Intermediaire Distributie bij Lloyds Bank, weet hij wat adviseurs verwachten van een serviceprovider. Deze expertise maakt hem een waardevolle aanwinst in zijn nieuwe functie.

Dennis Kooren, Directeur VCN Groep, kijkt uit naar de komst van Michiel. “Onze grootste formule, De Financiële Makelaar, staat bekend om het persoonlijk contact met adviseurs en het maximaal ondersteunen en ontzorgen van hypotheekadviseurs. Michiels ervaring helpt ons om onze positie in deze markt nog verder uit te bouwen.”

Ook Michiel kijkt uit om bij VCN aan de slag te gaan. “De kernwaarden van de organisatie, relatiegericht en persoonlijk betrokken, omarm ik van harte. Je maakt adviseurs blij als je aan hun kant staat en voor ze door het vuur gaat. Ik kijk ernaar uit de adviseurs écht te helpen.”

Met VCN Hypotheken, VCN Verzekeren en VCN Kredieten biedt VCN toegang tot de gehele markt van aanbieders, gedreven door resultaat en persoonlijk contact. 

 

Foto: Dennis Kooren en Michiel van der Linde bij het ondertekenen van het contract

Benieuwd wat VCN voor jouw kantoor kan betekenen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in 
om te kijken wat de mogelijkheden zijn.